OM L-SERIN

Opprettholder nødvendige funksjoner

L-serin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. En aminosyre som kroppen er avhengig av for å kunnne fungere optimalt og for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet.

Kosthold holder ikke

L-serin får du normalt i deg via maten du spiser, men forskning viser at vårt moderne kosthold dessverre er svært fattig på L-serin i forhold til tidligere.

På oppdrag fra Mattilsynet i Norge har vitenskapskomiteen for Mattrygghet konkludert med at det er trygt å innta L-serin som kosttilskudd.

Beskytter hjernen mot svekkelser

I en dokumentarfilm, vist på NRK, har Forskeren Paul Alan Cox belyst, forsket og kommet frem til hvor viktig L-serin er for å beskytte hjernen mot svekkelser og sykdommer som kommer med alderen.

Få et langt og sunt liv

Det fremkommer i dokumentaren at innbyggerne i det Japanske øysamfunnet Okinawa når en mye høyere levealder en de fleste andre steder i verden. Ikke nok med det så holder de seg friskere og sprekere enn de fleste.  Forskeren Paul Alan Cox mener dette skyldes først og fremst det høye innholdet av L-Serin i maten de spiser.

Kilder og redaksjonelle omtaler:

Revolusjonerende forskning

Kan de ha funnet løsningen på aldersrelaterte sykdommer?

Den amerikanske forskeren Paul Alan Cox har sammen med et team av forskere fra bl.a. Sverige, USA og Australia brukt 15 år på å finne svaret.

Det finnes et sted hvor aldersrelaterte sykdommer er nesten «lik null», mange blir over 100 år gammel og ikke nok med det, befolkningen holder seg usedvanlig friske. Denne øya, som heter Okinawa og ligger utenfor Japan, er et sted hvor forskerne har prøvd å finne ut hvorfor det er slik. Hvorfor finnes det nesten ikke finnes aldersrelaterte sykdommer som ALS, Alzheimer og Parkinson. Hvorfor har  befolkningen har en høy gjennomsnittsalder og hvorfor holder de seg så friske.

Forskerteamet kom frem til at dette måtte ha noe med hva de spiser eller drikker å gjøre. ​

Det spesielle for akkurat befolkningen på øya Okinawa, var at de spiser for det meste mat fra naturlige råvarer som ikke er prosessert. Osten «tofu» står for store deler av kaloriinntaket.

Forskjellen mellom maten de spiser på øya Okinawa og den maten vi spiser i resten av verden var overraskende. Forskerne fant ut at kostholdet inneholdt en mye større mengde av aminosyren L-serin enn i resten av verden.

Mengden L-serin de hadde i kosten var oppsiktsvekkende. På godt norsk kan vi si at kostholdet var proppfullt av L-serin og det var meget interessant for forskerne å se at store deler av befolkningen hadde et langt liv, holdt seg friske både fysisk og psykisk (svært få tilfeller av aldersrelaterte sykdommer).

Untitled-1

L-Serin og mineralet sink kan beskytte deg mot alger som kan drepe.

Nærmere en løsning på ALS-gåten?

Utdrag fra publisert artikkel fra TV-Helse sier noe om hvor viktig det er å ha nok L-serin i kroppen:

Det er ting som tyder på at det har en stagnerende og behandlende effekt. Dette skyldes forskningsresultater som avdekker potensielle helsemessige fordeler av L-serin som er bra for helsen til ALS-pasientene. Mens forskning pågår, kan dette være et viktig funn for de som har nevrodegenerative lidelser. Blant de mest lovende stoffer i horisonten som kan hjelpe ALS pasienter er aminosyra L-serin og mineralet sink

 

un

Dokumentar om L-serin vist flere ganger på NRK:

Forskere ble overrasket over den gode helsen befolkningen på øysamfunnet Okinawa i Japan hadde og hvor mange 100-åringer som lever der. En annen stor overraskelse forskerne fikk var da de fant ut av hvor høyt nivå av L-serin disse menneskene hadde i kosten deres.

 

L-Serin Miljø

Om man er eksponert for miljøgift over lengre tid kan dette være en av årsakene til svekket hjernekapasitet.

«økt mengde av L-Serin kan redusere denne risikoen».

Store deler av befolkningen på øya Guam i Stillehavet hadde dødelige nevrologiske sykdommer. Dette var et mysterium for leger og forskere inntil de fant ut at maten inneholdt store mengder av giftstoffet BMAA som kommer fra Cyanobakterier.

L-serin Kosthold

Øysamfunnet Okinawa, i Japan har en befolkning med god helse og en av verdens høyeste levealder. Hvorfor var spørsmålet forskerne stilte seg.

INVITASJON MED GARANTI:

Prøv L-Serin Hjerne GRATIS* i hele 60 dager! Nå også med FORNØYDGARANTI!

L-Serin Norge

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager uten bindingstid og med fornøydgaranti!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Sjekk at adressen din stemmer og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager!

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

I dag gir vi deg en ekstra FORNØYDGARANTI. Er du ikke fornøyd med effekten etter 4 måneder, får du pengene du har betalt for L-Serin Hjerne tilbake. 

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av

Jeg vil gjerne prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager! Nå med fornøydgaranti!

[contact-form-7 id="602" title="registration form"]

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

I dag gir vi deg en ekstra FORNØYDGARANTI. Er du ikke fornøyd med effekten etter 4 måneder, får du pengene du har betalt for L-Serin Hjerne tilbake. 

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av